Geschiedenis van Advantage

In 1985 is het opbouwen van de kennis op het gebied van visuele communicatie begonnen op de reclame afdeling van Nederlands grootste warenhuis. Van eigen merkverpakkingen tot andere visuele uitingen. Begeleiding en coördinatie heeft geresulteerd in een enorme dosis ervaring en kennis.

De ervaring en kennis heeft zich uitgebreid in de loop der jaren door werkzaam geweest te zijn in verschillende bedrijven, waardoor een gedegen netwerk is ontstaan.

In 1999 is Advantage-design in het leven geroepen. Voor u betekent het dat wij voor u de juiste weg kunnen bewandelen en veel van uw kostbare tijd kunnen besparen. Wij bieden u vakkennis, één aanspreekpunt en persoonlijk advies.

Advantage en de handel

Door de vele contacten zoals u in de ‘geschiedenis’ heeft kunnen lezen heeft Advantage enige jaren geleden gekozen om zelf producten te importeren. Het grote voordeel is de ervaring met fabrikanten over de hele wereld.

Door een gedegen netwerk in landen als bijvoorbeeld China is er veel mogelijk. Hierin staan betrouwbaarheid en kwaliteit centraal.

Door regelmatig bezoek aan de fabrikanten wordt er een vinger aan de pols gehouden. Uw product is dus in goede handen. Bent u op zoek naar een bepaald product, dan kunnen wij dit vrijblijvend uit handen nemen. Wij zoeken dan voor u de jusite fabrikant.

Wilt u uw product exporteren naar bijvoorbeeld China, ook dan bent u bij Advantage aan het juiste adres.
Missie van Advantage

Advantage verplicht zich tot het reduceren van onder andere papieren verpakkingen om onze bossen en kwetsbare natuur te ontlasten. Wij streven er naar een geleidelijk bewustwording van het doen van zaken met de gezamelijke wens om ons milieu te beschermen voor de toekomstige generatie.

Met de kennis van nu over ons milieu, kan het niemand ontgaan, zakelijk of prive, dat er actie moet worden ondernomen. Daarom heeft Advantage de exclusieve vertegenwoordiging van GaiaKraft producten in de Benelux welke een zeer goed alternatief vormen voor bijvoorbeeld houtpulp, maar ook voor 100%PE of PP materialen.

Hoe meer bedrijven gebruik maken van GaiaKraft hoe meer men bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

vlag-NEDERLAND